Turistička regija zapadna Srbije je najatraktivnija turistička destinacija u Srbiji u čijem sastavu su Zlatibor, Tara, Zlatar, Golija, Mokra Gora sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, muzej Sirogojno, manastiri Mileševo i Rača. Ovo je region čuven po izuzetnoj prirodi, prelepoj arhitekturi, i dobrim domaćinima. Turistički region Zapadna Srbija je daleko najposećeniji u Srbiji, sa brojnim mogućnostima za sve goste. Bilo da ste od onih koji samo žele da uživaju u šetnjama, rekreativnim aktivnostima i gastronomiji, ili volite da vaše putovanje začinite obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti ili nekim avanturističkim iskustvom, zapadna Srbija može i nadmašiti vaša očekivanja.

Za sva vaša pitanja u vezi organizovanih obilazaka lokaliteta u okviru turističke regije Zapadna Srbija možete nas kontaktirati putem e-maila: travelpointpp@gmail.com ili putem telefona +38165/8-715-716; +38169/5-715-716.

U nastavku želimo da Vam predstavimo promo spot o turističkim potencijalima Prijepoljskog kraja nastao u okviru kampanje Moja Zapadna Srbija i kao rezultat predivne saradnje sa Turističkom organizacijom Prijepolje i Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija.

Uživajte!